domingo, 12 de junio de 2016

PAUL McCARTNEY IN PINKPOP FESTIVAL 2016 : LIVE STREAM

www.instagram.com/bumsnl


#pp16 #studiogiftig #allyouneedislove
twitter.com/graat


Front stage baby!!!!! #mccartney  #pp16 #graatpp37go.3fm.nl

De jeugd van tegenwoordig is gek op Paul McCartney
Maar echt! Vanavond staat er een flinke club jonge mensen in het voorvak te genieten van de ex-Beatle. Dit zijn er een paar!

12 JUNI 2016(Foto: Bullet-Ray)

Paul McCartney is een levende legende. Als Beatle veroverde hij de wereld en in zijn solocarrière gaat hij daar nog even lekker mee door. Hij sluit de Pinkpop-zondag af op de mainstage, met een set van twee (!) uur. Wie denkt dat daar alleen maar fans van het eerste uur op af komen, heeft het mis. De Beatlemania wordt gewoon van generatie op generatie doorgegeven ;)


Annabel
Annabel (17) houdt van The Beatles! Hoe? "M'n vader was echt superfan en hij zette altijd liedjes op. Vanaf dat ik me kan herinneren is dat al zo geweest. Ik vind dat dit nog échte muziek is, in tegenstelling tot wat je tegenwoordig vaak hoort. Mijn favoriete nummer is toch wel 'Let It Be', denk ik."


Jeroen en Simon
Jeroen (23) en Simon (23) zijn fans van zowel The Beatles als Paul McCartney's solowerk. Hun muziekdocent liet hen op 13-jarige leeftijd kennis maken met The Beatles en het was liefde op het eerste gezicht. Jeroen: "Dit is de vijfde keer dat ik 'm live zie in zeven jaar. Ik vind de muziek geweldig, maar ook de sfeer die het opwekt in het publiek. Ik zag net bijvoorbeeld Kygo en dat mist gewoon wat..." Simon: "Ik weet nog dat Jeroen een keer meerstemmig mee ging zingen met The Beatles. Het zit helemaal in hem!" 


Loïs
Loïs (16) heeft de Beatles-koorts overgenomen van haar ouders: "Zij zetten dat best wel vaak op. Volgens mij heeft een van hen ze nog wel live gezien, zelfs! Ik ben vandaag speciaal voor Paul gekomen, het is de eerste keer dat ik 'm zie. Het maakt me niet uit wat hij speelt, hij is er. Dat is genoeg."


Jolyne
Jolyne (26) is met haar hele familie afgereisd naar Landgraaf. Ze heeft een leuke link met het nummer 'Michelle': "Als baby zong mijn moeder het voor me om me in slaap te krijgen. Dat wist ik heel lang niet, tot ik ooit het album van The Beatles kocht waar 'Michelle' op staat. M'n moeder hoorde dat ik verliefd was op dat nummer en vertelde me toen dat verhaal. Dat was zó leuk! Geen idee of hij 'm speelt, maar ik heb er hoe dan ook superveel zin in!" 


Tim
Tim (20): "Ik luister nu een jaar of tien naar The Beatles, sinds ik het een keertje als opdracht kreeg op gitaarles. Ik heb toevallig laatst zo'n 360-headset gekocht en een filmpje gekeken van 'Live And Let Die', waarbij je dan op het podium staat. Compleet met vuurwerk joh, dus ik denk wel dat het een topshow wordt vanavond!"

twitter.com/Dwarsliggert


Waiting voor Sir @PaulMcCartney #pp16
twitter.com/stefanraatgever


Wat speelde Paul McCartney vanavond op #Pinkpop?
SEE IN PERISCOPE


https://www.periscope.tv/w/1PlJQjvynDVxE


https://www.periscope.tv/w/1vAxRpayjjgGl


https://www.periscope.tv/EduardNazarski/1LyGBlMyOvjxN


https://www.periscope.tv/w/1nAJEqOyzkZJL


https://www.periscope.tv/w/1nAKEqOzmXAKL


https://www.periscope.tv/LVenselaar/1LyGBlMAzokxN


https://www.periscope.tv/w/1djxXwepORNJZ


https://www.periscope.tv/w/1yNxaRapjenKj


https://www.periscope.tv/w/1mrxmzorLRLKy


https://www.periscope.tv/LVenselaar/1YqGoZedgVgKv 
https://www.periscope.tv/w/1djGXweROEVKZ


https://www.periscope.tv/JorisWasHier/1OdKrwEqQOeGX


https://www.periscope.tv/stefanraatgever/1ZkKzvMLAVDKv


https://www.periscope.tv/evalamme/1ZkJzvMmPWZJv


https://www.periscope.tv/EduardNazarski/1DXxyZmeELNKM


https://www.periscope.tv/w/1lPKqzELjnbGb 


https://www.periscope.tv/w/1DXxyZmAndZKM twitter.com/xAnniekS

THANKYOU SO MUCH @PaulMcCartney #PINKPOP I love you 💗
No hay comentarios:

Publicar un comentario