viernes, 4 de mayo de 2012

SECOND HORSENS DATE IN DENMARK




MAY

03
2012


SECOND HORSENS DATE ADDED IN 
DENMARK


Tickets for Paul McCartney’s gig in Horsens, Denmark at the Casa Arena on 30th June have now sold out. Due to demand a second night at the arena has now been added for the 1st July. 
Tickets are on sale now .


www.billetlugen.dk

Sadly this information does not exist in your language.

PAUL McCARTNEY giver ekstra show i Horsens!

Overvældende efterspørgsel på billetter.!
Da der kun er et begrænset antal billetter tilbage til showet i Horsens den 30. juni, er det en os stor ære at kunne annoncere en ekstra koncert den 1. juli 2012 på Casa Arena Horsens.
Paul McCartney, som i øjeblikket er på den sydamerikanske del af sin turné, offentliggør i dag, at han vil bringe sin 'On The Run' tour til Danmark for et særligt sommer show i Horsens.
'On The Run' turnéen har skabt overskrifter tværs over verden, og er blevet set af over 500.000 publikummer siden turnéens begyndelse i USA i 2011. Når turneen når Danmark, har den besøgt ikke færre end 17 forskellige lande. Pauls sidste visit til Horsens var i 2004 som en del af hans udendørs '04 Summer' stadion tour.
Showet vil indeholde en typisk mangeartet sæt-liste, som trækker på næsten 3 timer af udvalgte sange, tværs over katalogerne fra The Beatles, Wings og Pauls solo karriere. Sættet vil inkludere sange, som McCartney aldrig har optrådt med i Danmark før.
2012 markerer 40 året siden Paul McCartneys første tour som solo artist. Siden da har McCartney spillet en svimlende række spillesteder, store som små. Fra værtshus shows til kæmpestore udendørskoncerter i parker og på stadions; Paul har endog spillet ud i det Ydre Rum, udenfor Colosseum i Rom, på Moskvas Røde Plads, og i the White House for blot at nævne nogle få steder. I de senere år har McCartneys live shows endda opnået en ny legendarisk status, og har indhentet helt uhørte anmeldelser fra både fans og kritikere, hvor end han færdes.
2012 markerer også 10-års jubilæet for Paul McCartney med hans band. I februar optrådte Paul ved Super Bowl for første gang med sit line-up af Paul 'Wix' Wickens (keyboards), Brian Ray (bas guitar/guitar), Rusty Anderson (guitar) og Abe Laboriel Jr. (trommer).
Over halvtreds år inde i sin karriere fortsætter han med at flytte grænser, med at optræde for millioner og med at skabe globale nyheder med talløse storslåede shows.
Salget af billetter til koncerten lørdag den 30. juni starter lørdag den 28. april kl. 10 via Billetlugen.dk - 70 263 267 og i landets Fona-butikker.
Desuden sælges der billetter fra Det Gl. Rådhus på Søndergade i Horsens den 28/4 ved personlig henvendelse.
Priser:A siddeplads: 795 kr + gebyr (Nord sektion 4-7 og Syd sektion 14-17)
B siddeplads: 695 kr. + gebyr (øvrige siddepladser)
B ståplads: 695 kr. (Nord sektion 8 unum.)
C ståplads: 595 kr. + gebyr
VIP pakker:
Du har chancen for at opleve en af Paul McCartneys legendariske lydprøver før showet! 
De eksklusive lydprøve og VIP billet-pakker indeholder følgende:

1 billet til ståplads (med tidlig indgang)
Eller 1 siddeplads i priskategori 1
Særlig kø-fri indgang
Adgang til lydprøve med Paul McCartney før showet
Tidlig adgang til plænen, for bedst mulige placering (kun ståplads)
Tour gave
Souvenir tour pas (NB: giver ikke særlig adgang)

No hay comentarios:

Publicar un comentario